poker bluffingVoor alle mensen die zich willen verdiepen in de pokerwereld hebben we besloten om wat tips op een rij te zetten. Wanneer je namelijk begint met het pokeren is het altijd handig om wat “tips up your sleeve” te hebben. We weten namelijk allemaal dat we vast en zeker moeten inzetten wanneer we een paar azen gedeeld krijgen maar wat voor range is het beste te spelen? Wat zijn de beste inzetten? Hoe start ik met bankroll management? Wat voor soort spellen kan ik het beste spelen? tournamenten of cash games? We proberen je de juiste richting op te sturen voor de beste uitkomsten zorgt.

Poker tips

Het gemiddelde procentueel aantal handen dat een startende speler best aanneemt is 25% van de handen. Dit houd in dat alle paren hoger dan 5 inclusief zijn. Ook zijn hierbij aas 2 suited en hoger inclusief. Koning 5 suited en hoger. Koningin met 8 suited en hoger. De boer met 8 suited en hoger. Tien 9 suited en hoger. In de off-suit selectie zitten: A8+ K9+ Q10+ en J10+. Als je enkel deze handen speelt zul je zien dat je al tijdens vele rondes een goede start hebt. Ook de positie is van belang in het poker. Als je namelijk button positie hebt dan zal je range van handen veel breder zijn dan wanneer je start under the gun. Het bankroll management is een topic waar zeer lang en uitbundig bij gediscussieerd kan worden. Over het algemeen kan je er vanuit gaan dat je altijd tussen de 100-200 buy-ins zult moeten hebben om het juiste bankroll management aan te houden.

poker sites

poker tipsEr zijn meerdere mogelijkheden waar je poker kan spelen. Er zijn de bekendere die iedereen gebruikt maar er zijn ook minder bekende die voor sommige mensen veel beter zijn. De minder bekende trekken namelijk ook grote groepen nieuwere spelers aan en dit kan voor jou voordelig uitkomen. Betsson heeft b.v.b. een goed aanbod poker voor iedereen dat hierin geintresseerd is. Mocht je nog meer poker tips wensen dan raden wij je de website pokertips.pro aan even te bezoeken zodat je nog meer informatie over poker krijgt.